top of page
Liikkumalla terveyttä ja terveyttä liikkumiseen.

Vuoden 2018 tapahtuma on Horse&Rider in Motion, joka järjestetään Ratsastuskeskus Aino:ssa 2.-4.2.2018. Tiedossa on kiinnostava kokonaisuus, jossa ratsastajan istunta ja kehon tietoisuus nostetaan parrasvaloihin.

 

​Tietoutta ja keskustelunäkökulmia ratsastajan istunnasta ja kehon käytöstä. Ideoita hevosen suorituskyvyn hallinnasta ja parantamisesta. Kaikki tuodaan saman katon alle Horse&Rider in Motion -tapahtumaan. Jälleen kerran upeita luennoitsijoita, terveyden parantamiseen tähtäävää ratsastusta ja cutting-edge tietoutta maailman huipulta suoraan oman tätikuljettimen ja superhuippuhevosen parhaaksi.

Miten hevosen tapa liikkua on yhteydessä suorittamiseen ja kestävyyteen, ja kuinka ratsastaja vaikuttaa tähän kokonaisuuteen?

 

Tule osallistumaan keskusteluun ja kantamaan omat tiedonkortesi kekoon. Saatat taas kerran saada kasan uusia ratkaisuja hevosellesi kotiin vietäväksi.

Vuoden 2017 maaliskuussa ollut Horse In Motion sai hienosti näkyvyyttä mediassa. Harvoin pääsee hevostapahtuma Helsingin Sanomiin isolla jutulla. Kiitos super yleisö, sponsorit ja lehdistö! Vuoden 2017 tapahtuman teemana oli miten hevosen tapa liikkua on yhteydessä suorittamiseen ja kestävyyteen. 

Tervetuloa mukaan!
bottom of page