top of page

Rider in Motion teemaan liittyen tapahtumaamme tulee luennoimaan erittäin arvostettu urheilulääkäri


Lauri on liikuntalääketieteen erikoislääkäri, joka hoitaa kaiken ikäisiä ja tasoisia liikkujia, harrastajista arvokisamitalisteihin, junioreista mastersarjoihin. Lauri on naisten koripallomaajoukkueen, HIFK A-junioreiden ja Marigold Iceunityn lääkäri. Ratsastukseen Lauri on perehtynyt paitsi oman ratsastusharrastuksen kautta, myös toimimalla kilpailulääkärinä kenttäkilpailuissa sekä yhteistyössä viisottelijoiden kanssa. Omien sanojensa mukaan hän tietää ratsastusväen huolehtivan hevosistaan milligrammavaa’alla, mutta jättävän itsensä vähemmälle huomiolle. Lauri toimii Dextran Urheiluklinikalla ja Helsingin Urheilulääkäriasemalla.

Laurin luennon otsikko: "Ratsastajien selkävaivat lääkärin näkökulmasta"

Viimeisimmät
bottom of page