top of page

Hevosen hyvä, tieteeseen perustuva valmennus on yksi Horse & Rider in Motionin pääteemoista. Jo

Jean-Luc Cornille on toiminut Ranskan Cadre Noirissa (Fontainebleau) ja kilpaillut kansainvälisellä tasolla kenttä-, este- ja kouluratsastuksessa. Hänellä on mm. World Cup voitto kenttäratsastuksessa sekä monta kansainvälistä voittoa este- ja kouluratsastuksessa.

Suosittu Jean-Luc on saavuttanut maailman laajuista tunnustusta Science of Motion-menetelmällään, jossa yhdistetään hevosen liikemekaanikasta tehtyjä tutkimuksia valmennukseen ja kuntoutukseen tavalla, jota sekä ratsastaja että hevonen ymmärtävät.

“The Science of Motion is a new approach to therapy, which instead of treating the pathological changes (the damage) is addressing the kinematics abnormalities causing the pathological changes “ -Jean-luc Cornille

Science of Motion on uusi tapa lähestyä hevosen liikemekaanisia ongelmia tutkimalla syitä, jotka johtivat niihin eikä ainoastaan hoitamalla oireita.

Jokainen hevonen liikkuu eri tavalla ja koska mikään hevonen ei liiku täydellisesti, varsinkaan ratsastaja selässään, voivat pienetkin ongelmat liikkeessä vähitellen johtaa ontumaan. Tavoite onkin korjata näitä ongelmia ennen kuin vaurio syntyy. Jotta tässä voisi onnistua pitää tietää miten hevosen selkä toimii. Tiede on osoittanut, että vanhat uskomukset eivät aina pidä paikkaansa; valmennustavat on päivitettävä nykytiedon tasolle.

“The classical way of thinking has to be upgraded by modern research"

Tutustu Horse&Rider in Motion 2018 ohjelmaan tästä >

Viimeisimmät
bottom of page