top of page

Eeva Jaakonsalo luennoi mindfulnessista Horse & Rider in Motionissa.


Eevalla on coaching- ja mindfulnessohjaajan koulutus sekä 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja yritysvalmennuksesta. Hänen yrityksensä Andas Oy on edelläkävijä Suomessa mindfulnessvalmennuksen yhdistämisessä liiketoiminnan kehittämiseen. Oman ratsastusharrastuksensa innoittamana Eeva kouluttaa yritysmaailman lisäksi myös ratsastuksenopettajia ja ratsastajia. Hän käyttää myös itse mindfulnesstaitoja ratsastaessaan ja hevosten kanssa toimiessaan.

Mindfulnessin myönteisiä vaikutuksia on dokumentoitu monipuolisesti tieteellisin tutkimuksin. Pelkästään vuonna 2013 julkaistiin 549 englanninkielistä tieteellistä mindfulnesstutkimusta. Luennollaan ”Mindfulness: Käytännön työkalu ratsastajan (ja hevosenkin) mielen hallintaan” Eeva kertoo käytännönläheisesti, miten mielemme toimii, miten sitä voi tarkkailla ja mitä hyötyä siitä on. Teemme myös mielen hallinnan harjoituksen yhdessä.

Tutustu Horse&Rider in Motion 2018 ohjelmaan tästä >

Viimeisimmät
bottom of page