top of page

Onko kuntosali paras paikka ratsastajan lihaskuntoharjoittelulle ja mitä siellä salilla kannattaa te

Sari Pakula luennoi Horse&Rider in Motion tapahtumassa ratsastajan lihaskuntoharjoittelusta ja sen haasteista.

Sari on tunnettu ratsastuspiireissä laajasta osaamisestaan, sekä ratsastuskouluyrittäjänä että ratsastajien kuntovalmentajana. Hän on koulutukseltaan mm. fysioterapeutti, personal trainer, ravintovalmentaja , hevosharrasteohjaaja, CR ohjaaja ja nyt meneillään on Life Coach koulutus. Sari on pitänyt ratsastuskoulua 17 vuotta, jossa painopisteenä oli pienet ryhmät ja ratsastajan istunta. Sari on myös luennoinut ja pitänyt kursseja ratsastajan kehonhallinnasta sekä vetänyt liikuntaryhmiä. Fysioterapeuttina Sari on pitkään tehnyt työtä etenkin neurologisella puolella.

Sari pitää edelleen ratsastuksen ryhmä- ja yksityistunteja eri talleilla. Fyysisen puolen osaamisen rinnalle nousee nyt myös kokonaisvaltaisen elämäntaparemontin coachaus, jossa painotetaan mm. stressinhallintaa ja oman itsensä arvostamista.

Viimeisimmät
bottom of page