top of page

Mia Stellberg luennoi sunnuntaina 4.2. urheilupsykologiasta

Mia Stellberg on pitkän linjan hevosihminen ja koulutukseltaan psykologi, psykoterapeutti sekä sertifioitu urheilupsykologi. Hän on työskennellyt viimeiset 7 vuotta urheilupsykologina useissa eri urheilulajeissa, mutta hevosten parissa toimivat tuntevat hänet parhaiten Suomen ratsastusmaajoukkueiden, Top Dressage Finlandin ja huippu-urheilun johtoryhmä HUJOn kanssa tehdystä työstä ja kouluratsastuksen joukkueenjohtajana toimimisesta. Ennen urheilupsykologin uraa hän on tehnyt laaja-alaisesti potilastyötä terveyskeskuksessa. Psykologin työn ohessa Mia on pyörittänyt kotitilallaan omaa hevostallia sekä kasvatustoimintaa.

Mian luento käsittelee urheilupsykologiaa. Ihmisen ja eläimen välinen dynamiikka on sidoksissa mm. ihmisen persoonaan, tavoitteisiin, ongelmanratkaisukykyyn ja pettymyksensietokykyyn. On hyvä olla tietoinen omasta tavasta nähdä asiat ja miten ne vaikuttavat toiminnan tasolla.

Luennolla puhutaan myös oppimiskyvyn/kehittymisen parantamisesta aina aloittelijan tasolta huippu-urheiluun. Käymme läpi työkaluja, joilla voi parantaa kilpailutuloksia.

Viimeisimmät
bottom of page