top of page

Mia Wollsten


Olen ratsastaja, tallinpitäjä, valmentaja ja Equiterapeutti Kirkkonummelta. Olen tehnyt pitkän uran ratsuttajana mm. Saksassa, Sveitsissä ja Ranskassa sekä este- että koulutalleilla. Ennen sitä kävin Ypäjällä kaksivuotisen ratsastusopettajakoulutuksen. Olen myös työskennellyt monta vuotta ratsastuksenopettajana. Pidän pientä tallia kotona, jossa on sekä omiani että asiakkaideni hevosia.

Jean-Luc Cornillen klinikalla mukanani on 2012 syntynyt tamma Happy Dance, joka tuli minulle Hollannista reilu vuosi sitten. Happyllä on ollut loppukesästä asti taukoa ja nyt toivon saavani tämän energisen kaverin takaisin kunnon töihin, jotta saisimme energian kohdistettua työntekoon.

Klinikalta toivon saavani apua löytää tammalleni parhaan mahdollisen tasapainon, jossa sillä olisi helppo työskennellä tyytyväisenä. Lähinnä ongelma on tuntunut kaarevilla urilla kaatumisena sisäänpäin ja myös, silloin kun palaset eivät ole ihan kohdillaan, haluttomuutena liikkua eteenpäin siirtymisten läpi.

Jossain vaiheessa elämää tammalla on revennyt oikean etujalan lähentäjä lihas. Se ei akuutisti enää vaivaa, mutta vaikuttaa varmasti liikerataan ja uskon saavani Jean Lucilta apua myös tämän seikan huomioimiseen ratsastuksessa.

Viimeisimmät
bottom of page