top of page

Annika Schulman ja Achillea


Olen Annika Schulman, ammattivalmentaja ja ratsastuksenopettaja. Hevoseni Achillea (Lucky Point – Heraldik) on 11 vuotias hannoverilainen tamma, joka tuli minulle nelivuotiaana. Achillean kanssa olen kilpaillut kansallisella tasolla este- ja kenttäratsastuksessa, kunnes kaksi vuotta sitten Achillealle tuli jännevamma ja siitä johtuen se astutettiin keväällä 2016. Sille syntyi orivarsa kesällä 2017.

Achillea on herkkä ja reaktiivinen tamma, joka helposti jännittää kehoaan. Syynä voi olla milloin innostus, milloin jännitys. Haasteena onkin ollut säilyttää rentous ja keskittyminen treenin lisääntyessä. Nyt sairasloman ja varsaloman jälkeen haetaan apua suoristamiseen ja tasaisen eteenpäinpyrkimyksen löytämiseen.

Olen toiminut hevosalan yrittäjänä yli 20 vuotta, valmentajana ja hevosten kouluttajana. Olen jatkuvasti kehittänyt ja syventänyt osaamistani hevosesta ja ratsastajasta. Jean-Luc Cornillen klinikoita olen mielenkiinnolla seurannut useana vuonna, mutta en ole ennen ratsastanut hänen valmennuksessaan.

Viimeisimmät
bottom of page