top of page

Mia Kainulainen


Mia Kainulainen on SRL:n hyväksymä valmentaja, jolla on laajaa valmennus- ja kilpailukokemusta niin koulu- kuin esteratsastuksessa ja pystyy valmentajana siten antamaan ratsukolle erittäin ammattitaitoisen valmennuksen kokonaispaketin lajista riippumatta. Nykyään hän kilpailee ensisijaisesti kouluratsastuksessa Intermediate-tasolla itsekouluttamallaan ja kasvattamallaan FWB-ruunalla Laramilla sekä GP-tason sponsorihevosellaan Coco Paradiesolla. Mia valittiin v. 2017 ratsastajana mukaan Top Dressage Finland-tiimiin.

Valmentamisen lähtökohtana on terve hevonen, hyvä mieli ja tasapainoinen istunta. Tavoitteena on rento ja vastaanottavainen hevonen ja harmoninen ratsukko, jolla on mukavaa yhdessä. Kainulainen itse valmentautuu säännöllisesti Janne Berghin johdolla sekä on vuosien ajan toiminut aktiivisesti yhteistyössä Gunilla ”Mini” Wahlbergin kanssa sekä ollut kaikissa Jean-Luc Cornillen Suomen klinikoissa mukana. Näitä Science of Motion-oppeja hän tuo vahvasti mukaan myös omiin valmennuksiinsa.

Viimeisimmät
bottom of page