top of page

Eevamaria “Nipsu” Porthan-Broddell ja Frida Gold


Eevamaria “Nipsu” Porthan-Broddell on kouluttanut hevosia nuorista aina GP-tasolle saakka. Hän on työskennellyt kouluttajana, valmentajana ja kilparatsastajana Tanskassa (2001-2012) ja taas Suomessa vuodesta 2013. Nipsun kouluttamia hevosia on myöhemmin kilpaillut kansainvälisillä kilparadoilla aina MM-, ja olympiaratoja myöten. Omiin kilpailusaavutuksiin kuuluu MM- PM radoilla kilpaileminen, ja mm SM kultamitali vuodelta 2014.

Nipsu ratsastaa Jean Luc Cornillen valmenuksessa lauantaina 3.2 Frida Gold on 10 v tammalla joka on koulutettu GP tasolle. Hevonen ei kumminkaan vielä ole valmis näihin luokkiin vaan on kilpaillut inter l tasolla. Fridan hyviä puolia on sen halukkuus tehdä työtä, hyvä terveys ja rungon ja rangan notkeus. Ehkä juuri suuri liikkuvuus rungossa yhdessä Fridan rakenteen kanssa tekee koottuna etenemisen välillä haastavaksi ja tuntuu vaativan huomattavasti enemmän voimaa ja aikaa. Frida on myös luonteeltaan kuuma ja hyvin eteenpäinmenevä ja vaikka halukas niin ajoittain erittäin malttamaton ;-)

Viimeisimmät
bottom of page