top of page

Ulla Tennberg


Ulla Tennberg on suorittanut agronomintutkinnon Helsingin yliopistossa, pääaineenaan kotieläinten ravitsemustiede. Hän on toiminut erilaisissa tehtävissä rehuteollisuuden parissa sekä Suomessa että Pohjoismaissa. Hän jäi vuoden 2016 alusta eläkkeelle toimestaan Alltechin maajohtajana Suomessa. Eläinten terveyden ja ravitsemuksen alalla Alltech lukeutuu maailman kymmenen suurimman yrityksen joukkoon, mutta hevospiireissä yritys tunnettaeen Lexingtonin ja Normandian MM:n pääsponsorina.

Hevoset ovat kulkeneet mukana lapsuudesta asti, joko yksityiselämään tai työhön liittyen, parhaina aikoina molempiin. Ulla toimi useita vuosia Brusabyn hevostalouskoulun opettajana. ”Opettaessani ruokintaa sain perehtyä hevosten ruokintaan hyvinkin perusteellisesti, ja samalla soveltaa oppeja tallilliseen mitä erilaisimpia hevosia.”

Eläkkeellä Ulla harrastaa mm hevosten ruokintaa käsittelevien kirjoitusten laatimista sekä seuraa ravitsemustieteen kehitystä hevosten osalta. ”Tavoitteena on omalta osaltanani tuoda kokemuksen ja koulutuksen suomaa maalaisjärkeä keskusteluun hevosten oikeasta ruokinnasta.”

Ulla luennoi lauantaina hevosten ruokinnasta

Expo-alueen Tietoiskuteltassa löydät hänet lauantaina klo 11:00-11:30 ja sunnuntaina 13:30-14:00 ja täällä aiheena on:

Lisäaineet hevosten rehuissa

Hevosten rehuseoksiin sisältyy raaka-aineita, jotka luokitellaan rehujen lisäaineiksi. Mitä nämä aineet ovat ja miksi niitä käytetään?

Viimeisimmät
bottom of page