top of page

Laura Laakso


Olen eläinlääkäri, tutkija ja ratsastaja ja työskennellyt hevosien kuntouttamisen kanssa monelta eri kannalta. Näin Jean-Luc Cornillen ensimmäistä kertaa 2015. Kiinnostuin hänen opetuksestaan sekä sen teoriataustasta ja lähdin kokeilemaan niitä hevosilla joilla oli ongelmia ontumien ja selän kipeytymisen kanssa.

Koin merkittäviä onnistumisia usean hevosen "korjaamisen" ja lääkityskierteen katkaisemisen kanssa, minkä jälkeen ne ovat suorittaneet hyvin ja keränneet ruusukkeita kansallisellakin tasolla.

Osallistun sunnuntaina klinikkaan hevosella Frans. Fransilla on ollut erittäin liikkuva mutta suhteellisen heikko selkä, ja sen seurauksena lievien selkäongelmien lisäksi historiaa etujalan rasittumisen kanssa. Viime vuonna Frans oli ensimmäistä kertaa mukana Horse in motion-klinikalla, missä näistä ongelmista oli vielä nähtävissä jälkiä. Fransin selkä ja etujalat ovat vahvistuneet merkittävästi viime vuoteen verrattuna, ja koulutus edennyt sen mukana ilman terveydellisiä ongelmia.

Odotan innolla miten työtä viedään eteenpäin Jean-Lucin silmien alla tällä kertaa!

Viimeisimmät
bottom of page