top of page

Kiitos kaikille Horse & Rider in Motion 2019 -tapahtuman osallistujille!


Yhdistys on enemmän kun tyytyväinen tämän vuoden onnistuneesta tapahtumasta. Viikonloppu oli todella tiedontäyteinen ja vaati kuulijoilta tiukkaa keskittymistä. Luennot olivat huippulaatuisia ja tämän myötä on ensi vuoden tapahtuman sisällön suunnittelussa rima todella korkealla. Oli jälleen kerran hienoa olla järjestämässä hevostapahtumaa, jossa sponsorit, expolaiset, katsojat, demoratsastajat ja luennoitsijat katsovat yhdessä eteenpäin positiivisella asenteella! Luennoitsijat kuuntelivat toistensa luentoja, tekivät muistiinpanoja ja näin inspiroivat kaikkia siihen, että ihminen ei koskaan lakkaa oppimasta. Tapahtuma sai myös hyvin näkyvyyttä mediassa. Jos et päässyt paikalle voit käydä lukemassa artikkeleita, joihin löydät linkit alta. ”Yhdistyksen tavoitteena on tuoda kaikille hevosalalla toimiville laadukasta, tutkittua tietoa hevosen ja ratsastajan liikkeestä. Voin lämpimästi suositella tapahtumaa kaikille, joita kiinnostaa selkokielinen huippuasiantuntijoiden esiintyminen. Terveyttä edistävä liikkuminen on jokaisen hevosen perusoikeus, mutta myös edellytys eettiselle ja laadukkaalle ammatti- ja harrastustoiminnalle." – Heta Rautianen

(https://hetarautiainen.wordpress.com/2019/04/29/horse-and-rider-in-motion-vuorovaikutus-pohjan-kanssa-ja-tasapainostrategiat/)

Kiitos Vetcare! Kiitos Iiro Witick toimivasta äänestä ja tekniikasta! Kiitos Teemu Ahtee tapahtuman sujuvasta etenemisestä ja viihdyttävästä juontamisesta! Ja ennen kaikkea iso kiitos kannustavalle yleisölle!

Linkkejä artikkeleihin:

Heportteri:

Hevosurheilu:

hulluheppa.blogspot.com:

Eläinkoulutus Heta Rautiainen:

Kavioliitossa 30v:

Viimeisimmät
bottom of page