top of page

Faskia on ollut viime vuosien kuuma aihe. Suomen oma faskiaguru Tuulia Luomala tulee luennoimaan Hor


Tuulia on fysioterapeutti ja eläinfysioterapeutti sekä pilates -ohjaaja. Tuulia on hoitanut erilaisin manuaalisin menetelmin ihmisiä ja eläimiä 17 vuoden ajan. Viisi vuotta sitten hän kehitti eläinten faskiamanipulaatio -menetelmän yhdessä Steccon perheen kanssa ihmisten faskiamanipulaation sovellukseksi. Tuulia on ainoa opettaja tällä hetkellä tässä menetelmässä. Lisäksi Tuulia kouluttaa Suomessa sekä kansainvälisesti niin ihmisten kuin eläinten faskiahoidoista sekä harjoittelusta. Pääpaino yksityisvastaanotolla ja koulutuksissa on faskian toiminnassa ja sen häiriöiden korjaamisessa. Vastaanotolla käy kaikenikäisiä hoidettavia vauvoista vanhempiin. Tuulia on kirjoittanut 3 kirjaa ja hän on julkaissut lehtiartikkeleita sekä tutkimuksia faskiasta. Neljäs kirja liikkuvuusharjoittelusta valmistuu keväälle 2018.

Viimeisimmät
bottom of page