top of page

Ratsastajan istunnan monipuolinen asiantuntija Annika Schulman luennoi Horse & Rider in Motionis

Annika on toiminut valmentajana, ratsastuksenopettajana ja hevosten kouluttajana yli 20 vuoden ajan ja kilpaillut kansallisella tasolla este- ja kenttäratsastuksessa. Ratsastajan kehoon ja istuntaan hän on erikoistunut Somatic pilatesohjaaja ja personal trainer, Centered Riding ohjaaja (taso III) ja Spiraalistabilaatio-ohjaaja koulutusten kautta. Annika pitää istuntatunteja ja -kursseja harraste- ja kilparatsastajille sekä kouluttaa ratsastajia ohjaavia ammattilaisia ratsastajan kehon toiminnassa.

Annika on myös tunnettu hevosten maasta käsin kouluttamisen opettajana, jossa hän niin ikään ohjaa oman kehon tarkkaa ja tehokasta käyttöä hevosten kanssa työskennellessä. Annika ohjaa oppilaitaan yhä hienovaraisempaan kehon ymmärtämiseen ja käyttöön saumattoman yhteistyön saavuttamiseksi hevosen kanssa.

”Haluan opettaa kehon toimintaa ja vuorovaikutusta hevosen kanssa, ei vain apuja ja istuntaa.”

Viimeisimmät
bottom of page